Garderobetjek
Stylecoach - Bliv den bedste udgave af dig selv og få det sjovere med dit klædeskab.
Stylecoach
31
page-template-default,page,page-id-31,lounge-core-1.0.5,boxed,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Garderobetjek

 

Har du det lige, som så mange andre, at din garderobe bugner af tøj, men synes ofte, at du ikke har noget at tage på? Eller måske mangler du og din garderobe blot ny energi, fornyelse, inspiration, samt hjælp til at finde ”den røde tråd”, således at du benytter dit tøj bedst muligt.

Jeg kan hjælpe dig med at gøre dette meget nemmere, sjovere og få det bedste ud af det, du allerede har i din garderobe. Jeg hjælper dig med at finde netop den stil, som du føler dig godt tilpas i, så du bliver den bedste udgave af dig selv. Personligt mener jeg, at netop dette, at vi føler os godt tilpas i det tøj, vi har på, er med til at få os til at stråle indefra.

Sådan foregår detGarderobetjek

  • Vi aftaler en dato for vores møde.
  • Vores møde varer ca. 2½ time – Jeg lover det bliver hyggeligt!
  • Jeg sender dig et Stylecard, som jeg vil bede dig udfylde og sende til mig inden vi mødes, således at jeg kan forberede mig, før vi mødes.
  • Jeg sender dig en lille guide til at rydde noget af det tøj væk, som du alligevel ikke går med – Så får vi mere tid sammen til alt det sjove.
  • Vi mødes hjemme hos dig.

Når vi mødes

  • Vil jeg stille dig et par spørgsmål ud fra dit Stylecard, således at jeg er sikker på, at jeg lærer dig bedre at kende, og har forstået både dig og dine ønsker.
  • Efterfølgende sorterer vi i din garderobe og finder frem til din stilkerne. Din stilkerne er en stor hjælpe til fremadrettet at finde netop det tøj, som du føler dig bedst tilpas i.
  • Vi gennemgår, hvordan du kan sammensætte det tøj, du allerede har og prøver nye kombinationer af dit tøj, samt gennemgår, hvordan du skruer op og ned for din stil.
  • Vi taler om, hvordan du kan optimere din garderobe med enkelte nye stykker tøj.
  • Du får vejledning i hvilke snit, der klæder din krop bedst, samt hvilke farver, du bør gå efter.

Efter vores møde
Sender jeg dig din personlige Styleguide med råd om snit, farver, og hvad du skal undgå eller mangler, samt forslag til butikker og mærker. Ligeledes, så vil jeg give dig nogle tips om, hvilke nye tiltag du kan foretage, for at gøre din stil mere personlig.

Det får du
Du får en mere sikker stil og stylingværktøjer, som du kan bruge nu og resten af livet – således at dit ydre matcher dit indre.

Da det er meget vigtigt for mig, at du får mest muligt ud af vores møde, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig efter vores møde, såfremt du har spørgsmål.